Søgeresultater

Din søgning gav 1205 resultater

U-turn

U-turn er et helhedsorienteret tilbud, der er udviklet i Københavns Kommune til unge under 25 år, som har et problematisk forbrug af rusmidler.

Projekt Andre Valg

Ofte døjer unge, der er i varetægt på landets sikrede institutioner, ikke kun med at blive den kriminelle adfærd kvit, men også med misbrugsproblemer. Projekt Andre Valg (PAV) skal hjælpe de unge med at finde motivationen.

U18

U-18 er Aarhus Kommunes ambulante misbrugsbehandling for unge. Modellen er et frivilligt tilbud til unge under 18 år, der har et misbrug af rusmidler, og benytter sig af kognitive, dynamiske og adfærdsterapeutiske metoder.

Multisystemisk Terapi Substance Abuse (MST-SA)

Multisystemisk Terapi Substance Abuse (MST-SA) er en metode, der er udviklet i USA, og er en videreudvikling af den evidensbaserede behandlingsindsats Multisystemisk Terapi (MST). MST-SA adskiller sig fra MST ved, at mindst 80 pct. af de unge, som er indskrevet, skal have et behandlingskrævende forbrug af rusmidler

Børnesamtalen i praksis

Det er vigtigt, at fagpersoner, som foretager samtaler med børn om vanskelige emner i svære situationer, har de fornødne faglige kompetencer, så samtalen resulterer i, at barnets perspektiv kommer i fokus i alle børnefamiliesager.

Litteraturliste Ældre med kombineret sansetab

Anvendt litteratur over temaet Ældre med kombineret sansetab

Litteraturliste Forebyggelse og tidlig indsats

Samlet litteraturliste for 2011- og 2015-versionen.

Litteraturliste Omsorgssvigt

Samlet litteraturliste fra søgningerne 2013 og 2016 til temaet Omsorgssvigt

Litteraturliste Recovery

Over anvendt litteratur

Socialstyrelsens analyse af børn og unge med hjernerystelse

Socialstyrelsens analyse
Viser 1-10 af 1205. Per side 10 20 30 Vis alle
» 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / ... / 121